Om oss

Vilka vi är..?

Vad vi är..?


Vilka vi är, är kanske inte så intressant? Likt alla andra varelser av homo sapiens har vi också ungefär samma utseende och funktioner. Ni vet, ett par armar och dito ben, äter och sover, skrattar eller gråter osv.


Vad vi är, låter däremot betyligt mer spännande. Vi är flera, någon är högst ordinär, en annan har en släng av AS (Autism Spectrum) och ytterligare någon med diverse andra begränsningar som ofta ställer till det i den likformiga värld som vi lever i.


Hos oss får alla plats, till skillnad mot dagens samhälle där alla påstås ha lika värde, men när det kommer till kritan är detta värde irrelevant. Hitta ditt rätta värde, brukar vi säga. Var din unika varelse som du är.


Boken är för oss (liksom hunden) det närmaste ett påhittat väsen man kan komma (andra kallar det för gudar). Att någon själv skapat en värld, en berättelse är precis lika mycket värt som alla andras berättelser som fått monopol på allt tyckande i vår trista likformiga värld. Vi tror ingenting, vi föredrar att veta. Tro och tycka, skapar bara olycka!

Böcker

Lästips - just nu:


Den bästa bloggen om böcker  enligt oss, snart tillgänglig. 


Eveningbooks

Böcker på väg att tryckas:


Inget inplanerat för tillfället.


Månad xx, 20xx


xxxxx


Månad xx, 20xx


Hör av dig!
Email: info@hemlighuset.se


Twitter: @hemlighuset


Copyright. Hemlighuset 2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept